logo

Ce este 5oferte.ro?

Carte de identitate

5oferte.ro este un serviciu dezvoltat de SC AVENIR CONCEPT SRL, o platforma online ce are drept misiune punerea in contact a particularilor si firmelor avand lucrari de efectuat cu profesionisti capabili sa realizeze lucrarile respective.

Misiune

5oferte.ro va pune in legatura persoanele fizice sau institutiile cu funizorii si prestatorii de servicii selectati in baza de date in functie de competentele profesionale si seriozitatea in efectuarea lucrarilor.

Gratuitate

Serviciile propuse de noi sunt in totalitate gratuite pentru utilizatorii internetului care doresc sa-si trimita cererile de deviz online.

Servicii

Completand un singur formular pe
5oferte.ro veti castiga timp pretios pt dumnevoastra.

• Cererea dumnevoastra de oferta va fi studiata de mai multe societati prestatoare in acelasi timp. Veti avea astfel posibilitatea sa comparati mai multe oferte si sa o alegeti pe cea mai convenabila.

• Dupa completarea cererii de oferta pe site un specialist din echipa noastra va va contacta. Aceasta etapa este necesara pentru a stabili cat mai precis cerintele dumnevoastra, in acest fel prestatorii selectati de noi vor avea o imagine completa a proiectului dumnevoastra.

Libertate de alegere

• Cererea trimisa de dumnevoastra nu va obliga in nici un fel sa stabiliti o relatie contractuala cu profesionistii care va vor contacta. Veti fi liber sa alegeti prestatorul pe care il doriti.

csimg

Angajamentele noastre

Transparenta

5oferte.ro se angajeaza sa respecte viata privata a clientilor sai, transmitand datele de contact doar catre profesionistilor cu adevarat interesati de cererea dumnevoastra. Nu veti fi astfel deranjat de numeroase emailuri sau apeluri telefonice.

Claritate

5oferte.ro se angajeaza ca nu va obtine nici un comision sau contraprestatie pentru serviciile prestate. Devizele intocmite de prestatorii nostri vor fi competitive cu pretul pietii ;veti primi de asemenea cele mai bune oferte.

Neutralitate

5oferte.ro se angajeaza sa nu privilegieze vreun profesionist inscris in reteaua sa. Asadar, alegerea profesionistilor care vor raspunde cererii dumnevoastra va fi facuta doar in functie de interesul clientilor.

Gratuitate

Serviciul nostru este in intregime gratuit si niciodata in timpul utilizarii lui clientii nostri nu vor plati pentru aceasta.

Libertate de alegere

Utilizarea serviciilor propuse de noi nu va obliga sa aveti o relatie contractuala cu prestatorii care va vor contacta.Veti fi liber de orice angajament contractual si nu veti obligat sa ne comunicati informatii despre solutionarea cererii dumnevoastra de deviz.


Trimite cererea

Ultimele lucrari

Firme inscrise: 867

Lucrari postate: 1267

Tamplarie exterior Bacau detalii
Servicii Auxiliare Brasov detalii
Amenajari / Renovari / Finisaje Interior Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Suceava detalii
Servicii Auxiliare Arges detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Constructii noi Cluj detalii
Constructii noi Ilfov detalii
Constructii noi Cluj detalii
Iasi detalii
Constructii noi Arges detalii
Constructii noi Mures detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Fatade - Izolari pe exterior Cluj detalii
Constructii noi Sibiu detalii
Constructii noi Dambovita detalii
Constructii noi Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Bucuresti detalii

Testimoniale

Cum functioneaza

  • Inscriere gratuita

  • Accces 24/24 la cererile de oferta

  • Sistem eficient generare clienti

img

5 Oferte este evaluat la 5 stele de catre utilizatorii sai!

star