logo

Date cu caracter personal

DATE CU CARACTER PERSONAL

 

SC AVENIR CONCEPT (5 oferte.ro) este  inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32251.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: posibilitatea contactarii  utilizatorilor / clientilor de catre firmele partenere inscrise in sistem in vederea realizarii unei oferte comerciale in baza informatiilor completate de catre client/utilizator prin formularele de pe site. Aceste date mai pot fi folosite si in activitati de de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media,  de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de trimitere a cererii  si crearea contului  declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  5oferte.ro,inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32251  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre  5oferte.ro afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre 5oferte.ro , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor informatii legate de datele cu caracter personal , care sunt parte integranta a Termenilor si Conditiilor de folosire a site-ului 5oferte.ro,  ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Platforma 5oferte.ro  este astfel realizata incat dumnevoastra sa va puteti modifica datele de inscriere oricand doriti.

Daca doriti:
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

ne puteti solicita acest lucru prin email la office@5oferte.ro .

 

Astfel, 5oferte.ro  poate notifica utilizatorii/clientii cu informatiile pe care le crede importante  prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

 

5oferte.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 5oferte.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Ultimele lucrari

Firme inscrise: 866

Lucrari postate: 1266

Servicii Auxiliare Brasov detalii
Amenajari / Renovari / Finisaje Interior Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Suceava detalii
Servicii Auxiliare Arges detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Constructii noi Cluj detalii
Constructii noi Ilfov detalii
Constructii noi Cluj detalii
Iasi detalii
Constructii noi Arges detalii
Constructii noi Mures detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Fatade - Izolari pe exterior Cluj detalii
Constructii noi Sibiu detalii
Constructii noi Dambovita detalii
Constructii noi Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Bucuresti detalii
Constructii noi Cluj detalii

Testimoniale

Cum functioneaza

  • Inscriere gratuita

  • Accces 24/24 la cererile de oferta

  • Sistem eficient generare clienti

img

5 Oferte este evaluat la 5 stele de catre utilizatorii sai!

star