logo

Conditii de utilizare

Definitii

Utilizatorii/clientii: persoane fizice, societati comerciale, comercianti, arhitecti, institutii locale, sau alte unitati administrative care cauta unul sau mai multi furnizori pentru a presta diverse servicii (lucrari de constructii, renovari, modernizari, reamenajari, design interior etc).

Furnizorii: orice profesionist care este interesat sa raspunda unei cereri de oferta trimisa de utilizatori.

 

Descrierea serviciului

5oferte.ro  ofera servicii de intermediere intre clienti si furnizori.

Pentru a putea fi pus in legatura gratuit cu unul sau mai multi furnizori, utilizatorul trebuie sa completeze tipul de formular de oferta ce corespunde serviciului de care are nevoie.

Furnizorii interesati de cereri de oferta vor fi apoi pusi in legatura directa cu clientii pentru a intocmi ofertele , a le discuta, negocia si in cazul in care sunt alesi de a realiza efectiv lucrarile solicitate de acestia.

5oferte.ro  nu va ofera posibilitatea sa obtineti in mod automat o oferta prin email. Ofertele dumnevoastra vor fi intocmite de profesionistii inscrisi in reteaua noastra care se afla in aria geografica unde urmeaza sa se execute lucrarea, ce corespund ca profil de activitate cererii de oferta. In majoritatea cazurilor un contact telefonic si fizic va fi necesar intre utilizator si furnizor pentru ca acesta din urma sa poata intocmai o oferta exact.

 

Costul serviciului

Serviciul de intermediere propus noi este gratuit pentru toti utilizatorii.

Nici un comision nu va fi platit pentru serviciile prestate de catre furnizori.

Furnizorii interesati sa raspunda cererilor de oferta vor plati un tarif fix pentru fiecare cerere de oferta la care vor dori sa raspunda. Pentru a obtine mai multe informatii despre conditiile de utilizare a serviciului de catre furnizori-dati click aici.

 

Angajamentele utilizatorilor

Utilizatorii se angajeaza sa utilizeze serviciile de intermediere oferite de 5oferte.ro  pentru nevoile personale si pentru prestatii reale si serioase.

Utilizatorii se angajeaza sa completeze in cererile de oferta informatii exacte.

Utilizatorii se angajeaza sa informeze 5oferte.ro in cazul in care nu mai au nevoie de serviciile de intermediere cu prestatorii.

Utilizatorii se angajeaza sa informeze 5oferte.ro in cazul in care nu mai au nevoie de serviciile de intermediere cu prestatorii.

Utilizatorii se angajeza sa informeze 5oferte.ro in legatura cu orice modificare adusa unei cereri de oferta trimise, care este in lucru. Toate utilizarile abuzive ale serviciilor si ale site-ului 5oferte.ro vor fi denuntate in instanta conform procedurilor juridice in vigoare. Sunt considerate ca abuzive cererile de oferta fanteziste sau care contin informatii false, ce contravin bunelor moravuri sau au ca obiect produse / servicii interzise ori ilegale, care atenteaza la ordinea publica sau lezeaza identitatea unei terte persoane.

Toate cererile de oferta neconfirmate, incomplete, prea sumare, care contin informatii false sau incoerente vor fi sistematic anulate.

 

Angajamentele furnizorilor

Pentru a putea raspunde cererilor de oferta furnizorii se angajeaza:

 • Sa raspunda cererilor de oferta primite in maxim 3 zile.
 • Sa realizeze ofertele  gratuit.
 • Sa respecte datele tehnice si termenele de executie prevazute in oferta.
 • Sa respecte legislatia si normativele in vigoare.
 • Sa respecte prevederile fiscale si sociale ale legislatiei in vigoare.
 • Sa detina la zi asigurarile obligatorii.
 • Sa efectueze lucrari de calitate.
 • Sa asigure garantia lucrarii.

5oferte.ro este foarte vigilent in privinta respectarii angajamentelor asumate de furnizori pentru ca acestia sa poata avea acces la cererile de oferta si a raspunde utilizatorilor.

Pentru a asigura servicii de calitate, orice incalcare grava a punctelor de mai sus constatata direct sau semnalata de utilizatori va aduce in mod automat excluderea din reteaua noastra.5oferte.ro isi rezerva dreptul de a exclude in orice moment din reteaua furnizorii ce nu mai corespund cerintelor de mai sus. Cu toate acestea, 5oferte.ro nu este responsabil pentru eventualele deficiente/neconcordante constate in indeplinirea exigentelor de mai sus, ale profesionistilor inscrisi in reteaua sa.

 

Angajamentele si responsabilitatile 5oferte.ro

5oferte.ro se angajeaza sa ofere utilizatorilor sai servicii gratuite si sa nu perceapa comisioane la serviciile prestate clientilor prin intermediul sau.

5oferte.ro se angajeaza sa–si respecte independenta totala in selectarea furnizorilor si sa nu privilegieze vreunul.

5oferte.ro se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a gasi cat mai rapid posibil unul sau mai multi furnizori ce pot raspunde cererii ce oferta  trimisa de utilizatori.

5oferte.ro se angajeaza sa informeze prin email utilizatorul in momentul in care a comunicat furnizorilor datele sale de contact. 5oferte.ro va depune permanent eforturi pentru ca informatiile furnizate utilizatorilor sa fie verificate si actualizate si nu va fi responsabil de eventuale erori, omisiuni sau informatii false primite de la furnizorii sai.

5oferte.ro se angajeaza sa informeze prin email utilizatorul in termen de 7 zile lucratoare in cazul in care nu a gasit nici un furnizor care sa poata raspunda cererii de ofertatrimise. In aceasta situatie 5oferte.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale prejudicii create ca urmare a faptului ca nu a gasit vreun profesionist capabil sa raspunda cererii de oferta trimise de utilizator.

In cazul in care informatiile furnizate prin cererea de oferta sunt considerate ca incomplete, prea sumare , false sau incorecte 5oferte.ro se angajeaza ca inainte de a anula cererea sa contacteze prin email sau telefon utilizatorul pentru a obtine precizarile necesare.In situatia in care raspunsurile obtinute nu sunt satisfacatoare cererea de oferta va fi anulata, fara a atrage responsabilitatea noastra.

Serviciile oferite de 5oferte.ro se incheie automat in momentul in care utilizatorul este pus in legatura cu un furnizor. 5oferte.ro nu va interveni niciodata in relatia comerciala (inainte, in timpul sau dupa finalizarea prestatiei solicitate) dintre utilizator si furnizorii gasiti prin intermediul nostru. 5oferte.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale prejudicii create inainte, in timpul sau dupa finalizarea prestatiei executate de furnizorii alesi de utilizator.

5oferte.ro isi declina responsabilitatea cu privire la consecintele directe sau indirecte ce decurg din intermediere. Este responsabilitatea utilizatorului sa verifice datele de referinta, asigurarile si competentele furnizorilor cu care decid sa colaboreze.

 

Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori in momentul completarii unei cereri de oferta sunt strict confidentiale.

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori sunt destinate in mod exclusiv solutionarii cererilor de oferta si vor fi transmise unui nr de maxim 5 furnuzori.

Datele cu caracter personal nu vor fi publice pe internet. Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate tertilor fara acordul prealabil al utilizatorului.

SC AVENIR CONCEPT (5oferte.ro )estete inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32251.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, 5oferte.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: posibilitatea contactarii  utilizatorilor / clientilor de catre firmele partenere inscrise in sistem in vederea realizarii unei oferte comerciale in baza informatiilor completate de catre client/utilizator prin formularele de pe site. Aceste date mai pot fi folosite si in activitati de de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media,  de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de trimitere a cererii  si crearea contului  declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a 5oferte.ro inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32251  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre 5oferte.ro  afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre 5oferte.ro , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, , de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor informatii legatee de datele cu caracter personal , care sunt parte integranta a Termenilor si Conditiilor de folosire a site-ului 5oferte.ro ,  ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Platforma 5oferte.ro este astfel realizata incat dumnevoastra sa va puteti modifica datele de inscriere oricind doriti.

Daca doriti:
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

ne puteti solicita acest lucru prin email la office@5oferte.ro

 

Astfel, 5oferte.ro  poate notifica utilizatorii/clientii cu informatiile pe care le crede importante  prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

 

5oferte.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 5oferte.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru

care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Ultimele lucrari

Firme inscrise: 867

Lucrari postate: 1267

Tamplarie exterior Bacau detalii
Servicii Auxiliare Brasov detalii
Amenajari / Renovari / Finisaje Interior Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Suceava detalii
Servicii Auxiliare Arges detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Constructii noi Cluj detalii
Constructii noi Ilfov detalii
Constructii noi Cluj detalii
Iasi detalii
Constructii noi Arges detalii
Constructii noi Mures detalii
Garduri, porti si usi de garaj Ilfov detalii
Constructii noi Constanta detalii
Fatade - Izolari pe exterior Cluj detalii
Constructii noi Sibiu detalii
Constructii noi Dambovita detalii
Constructii noi Bucuresti detalii
Fundatii, terasari, nivelari Bucuresti detalii

Testimoniale

Cum functioneaza

 • Inscriere gratuita

 • Accces 24/24 la cererile de oferta

 • Sistem eficient generare clienti

img

5 Oferte este evaluat la 5 stele de catre utilizatorii sai!

star