logo

Testimoniale

Am construit o casa la cheie cu un constructor de pe 5oferte.ro.Totul a fost foarte simplu.

Client, Gheorghe Grozescu - Bucuresti

,,5 oferte,, este cea mai onesta societate care se ocupa cu asa ceva, eu am luat o lucrare prin platforma lor, si sunt tare multumit. va doresc viata lunga.

Partener, teanucon - sibiu

Sper sa fie ceea ce lipsea de pe piata.

Client, Andrei M. - Voluntari

Acel ceva care lipsea de pe piata , acel ceva care se afla la intalnirea dintre cerere si oferta . Simplu , curat , corect, o sansa egala pentru toate firmele mici si mari deopotriva, clienti persoane fizice si firme . O sansa la oferte corecte , o oportunitate de afaceri pt toata lumea.
Am ramas placut surprins cand am fost contactat de cei de la "5oferte" dupa ce am postat ceea ce doresc sa renovez si am ramas si mai placut surprins de promptitudinea primelor contacte. Acel ceva de tip interfata de care era nevoie, in concordanta cu vremurile in care traim: "Time is money"
Felicitari " 5oferte "

Client, Florin Volosciuc - Resita

idee buna, nimic de zis, dar timpul in care sunteti offline coincide uneori cu cel in care cei care doresc sa se inscrie sunt online

Partener, adrian - teisani

Felicitari pentru initiativa!.Ideea ni se pare excelenta.

Partener, ECOKIT - BACAU

Ideea mi se pare buna.Speram sa aiba succes.Se intimpla uneori sa pierdem mult timp pentru a gasi un furnizor serios, speram ca aparitia aceste platforme sa ne faciliteze acest lucru.Succes !

Client, Cristian I. - Bucuresti

Posteaza testimonial